ранливи групи

ХЕРА и „Скај Плус“: Локално достапните сервиси се ...

Во изминатите 5 месеци,  48 луѓе добиле над 180 бесплатни ...
Прочитај повеќе

Анализа на потребите за развој на социјални претпријатија ...

Социјалното претприемништво во Македонија сѐ повеќе се гледа како алтернативен и иновативен модел ...
Прочитај повеќе