протест

Реакција: Македонија треба да биде општество еднакво за ...

28 јуни 2023 година - Платформата за родова еднаквост, Мрежата ...
Прочитај повеќе

Менструалната хигиена не е привилегија! – одржан протест ...

Вчера се одржа протестен собир пред  Министерството за финансии, со ...
Прочитај повеќе

НЕ за штедење од здравјето на луѓето

Здравјето на граѓаните мора да биде врвен приоритет, а економската ...
Прочитај повеќе

Една година од ускратувањето на женските права

Денес, на 29ти мај, се одбележува една година откако започна ...
Прочитај повеќе