проектен координатор

Конкурс за ангажирање проектен/-на координатор/-ка за млади

ХЕРА објавува јавен оглас за хонорарно ангажирање на проектен/-на координатор/-ка за млади ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање проектен/-на координатор/-ка

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува јавен ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање проектен/-на координатор/-ка за родово засновано ...

ХЕРА објавува јавен оглас за вработување проектен/-на координатор/-ка за родово засновано насилство ...
Прочитај повеќе

Конкурс за вработување проектен/-на координатор/-ка

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Конкурс за проектен/на координатор/ка

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе