преведувач

Јавен повик за ангажирање на преведувач за прирачник ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување во рамки ...
Прочитај повеќе

Повик за ангажирање преведувач/ка

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува повик ...
Прочитај повеќе