прв семеен центар

Привремените мерки на заштита од семејно насилство сè ...

Во Законот за превенција, спречување и заштита од семејно насилство ...
Прочитај повеќе

Првиот семеен центар на Град Скопје бара психотерапевт(к)и

ХЕРА - Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Првиот семеен центар на Град Скопје има потреба ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Конкурс за работен ангажман-Менаџер/ка во Прв семеен центар

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување Х.Е.Р.А.- објавува конкурс за ...
Прочитај повеќе

Пријави семејно насилство

Пријавете семејно насилство на овој линк.
Прочитај повеќе

Инфо-брошура за Првиот семеен центар

Година на издавање: 2013 Клучни зборови: семејно насилство, третман, советување, ...
Прочитај повеќе