права

Брошура за правата на ЛГБТИ луѓето

За македонските граѓани хомосексуалците се една од најмалку прифатливите групи ...
Прочитај повеќе

Интерпартиска парламентарна група ќе ги унапредува правата на ...

Денеска (23 февруари 2018 година) во Собранието на Република Македонија ...
Прочитај повеќе

Отворено писмо до Собранието на Република Македонија

Во врска со Предлог за покренување на граѓанска иницијатива за ...
Прочитај повеќе

Tрибина за Превенција на малолетнички бракови и малолетничка ...

Со цел подигнување на јавната свест кај населението од заедниците ...
Прочитај повеќе

Протокол за унапредување на соработката на локалните механизми ...

Дискриминацијата е појава која се јавува во рамките на секоја ...
Прочитај повеќе