права на жени

На шестиот марш за женски права се маршираше ...

Стотици активист(к)и, денеска по повод Меѓународниот ден на жената, се ...
Прочитај повеќе

Повик за учество во еднодневна обука за новинар(к)и

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува повик ...
Прочитај повеќе