понуди

Повик за прибирање понуди за развивање проектен визуелен ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, со поддршка ...
Прочитај повеќе

Повик за прибирање понуди за ангажирање на тим ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, со поддршка ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за продукција на видеа

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува барање ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за графичко уредување на ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува барање ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за изработка и дизајн ...

Во рамки на проектот „Зголемување на националните капацитети за креирање ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за изработка и дизајн ...

Во рамки на проектот „Отвораме можности“ што ХЕРА - Асоцијација ...
Прочитај повеќе