понуда

Повик за прибирање понуди за изработка на видеоспотови

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, со поддршка ...
Прочитај повеќе

[Продолжен] Конкурс за прибирање понуди за софтверско решение ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува барање ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за изработка, емитување и ...

Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување ХЕРА со поддршка од ...
Прочитај повеќе