повик

Повик за новинар(к)и и студент(к)и по новинарство или ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување во партнерство ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на обука за врснички едукатори

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, во рамките ...
Прочитај повеќе

Повик за прибирање понуди за изработка на видеоспотови

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, со поддршка ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за набавка на брз орален тест ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување отвора повик ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за ангажирање консултант/-ка за подготовка на ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување во рамки ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање проектен/-на координатор/-ка за млади

ХЕРА објавува јавен оглас за хонорарно ангажирање на проектен/-на координатор/-ка за ...
Прочитај повеќе