Повик за понуди

Повик за понуди: Анализа на пазарот за потребата ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Повик за понуди: Консултант/Агенција за спроведување истражување на ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Повик за понуди за логистичка организација на регионална ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување распишува Повик за понуди ...
Прочитај повеќе