отвораме можности

Отвораме можности преку нови социјални претпријатија

Силно веруваме во социјалното претприемништво како концепт кој може ем ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за понуди за изготвување документарно видео ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува барање ...
Прочитај повеќе

Повик за пријавување на Форум на социјални претпријатија

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, продолжува да ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање на финансиски/-ка асистент/-ка

Во рамките на проектот „Отвораме можности” поддржан од Европската Комисија ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање на финансиски/-ка асистент/-ка

Во рамките на проектот „Отвораме можности” поддржан од Европската Комисија ...
Прочитај повеќе

Јавен повик до граѓански организации за доделување грантови

ХЕРА - Асоцијација за здравствена едукација и истражување отвора јавен ...
Прочитај повеќе