осми март

Проглас за 8 Март: Ќе преживеат ли жените ...

Овој текст беше прочитан како проглас на Осмомартовскиот марш што ...
Прочитај повеќе

Осмомартовски проглас

Денеска маршираме за да покажеме дека трпението ни е на ...
Прочитај повеќе