општини

Протокол за унапредување на соработката на локалните механизми ...

Дискриминацијата е појава која се јавува во рамките на секоја ...
Прочитај повеќе

Билтен #3: Ромски здравствен медијатор

Датум на издавање: 2013 Клучни зборови:  Ромски здравствени медијатори, општини, матична ...
Прочитај повеќе

Билтен #2: Ромски здравствен медијатор

Со цел да го подобри здравствениот и социјалниот статус на ...
Прочитај повеќе