одржливост

ХИВ: Можности и предлози за обезбедување одржливост на ...

Како да се обезбеди долгорочна одржливост на програмите за превенција ...
Прочитај повеќе

Повик за ангажирање консултант за спроведување обуки за ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува повик ...
Прочитај повеќе

Извештај за одржливост на финансирањето на ХИВ програмите

Во јули 2016 УНДП објави извештај за Република Македонија, како дел од ...
Прочитај повеќе