обука

Што дознавме за време на обуката на Инспекциската ...

Во земјава постојат над 80 граѓански организации кои со години ...
Прочитај повеќе

Повик за новинар(к)и и студент(к)и по новинарство или ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување во партнерство ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на обука за врснички едукатори

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, во рамките ...
Прочитај повеќе

Сакаш да станеш дел од тимот на врснички ...

ХЕРА, во рамките на својата програма за неформално сеопфатно сексуално ...
Прочитај повеќе

Конкурс за учество на обука за негуватели за ...

Социјалното претпријатие „Нега Плус“ ги повикува сите заинтересирани да се ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на обука за врснички едукатори

ХЕРА, во рамките на својата програма за неформално сеопфатно сексуално ...
Прочитај повеќе