Обединети нации

Одлука на Комитетот за елиминација на сите форми ...

На 2 декември, на својата 77-та сесија, Комитетот за елиминација ...
Прочитај повеќе

ООН: Државата треба да ги обесштети Ромките кои ...

Прва одлука на ООН со која се утврдува нееднаков пристап ...
Прочитај повеќе

Конкурс за вработување проектен/на асистент/ка на определено време

Х.Е.Р.А. – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе