нов закон за абортус

Кои се придобивките од новиот закон за абортус?

Со неодамна усвоениот Закон за прекинување на бременоста значително се ...
Прочитај повеќе

Петгодишната неправда пред исправање: Усвојување на новиот закон ...

Невладините организации - поборници за правата на жените и за ...
Прочитај повеќе