нега

Конкурс за учество на обука за негуватели за ...

Социјалното претпријатие „Нега Плус“ ги повикува сите заинтересирани да се ...
Прочитај повеќе

Повик за ангажирање негувател(к)и за грижа и нега ...

„Нега Плус“ e социјално претпријатие кое нуди професионална грижа и ...
Прочитај повеќе

„Нега Плус“ бара негувателки!

„Нега Плус“ e социјално претпријатие кое нуди професионална грижа и ...
Прочитај повеќе

„Нега Плус“ – затоа што и Ромките се ...

Водена од својата социјална мисија, односно желбата да го подобри ...
Прочитај повеќе

Анкета за испитување на потребите од услуги за ...

За потребите на социјалното претпријатие за грижа и нега на стари ...
Прочитај повеќе