насилство врз жени

Реакција: Апатичноста кон насилството врз жените е загрижувачка ...

„19 годишна кичевчанка пријавила скопски таксист дека ја допирал по ...
Прочитај повеќе

Реакција: ОЈО Велес итно да ја смени одлуката ...

Во целост ја споделуваме реакцијата на граѓанските организации членки на ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за избор на надворешен консултант за ...

Х.Е.Р.А. објавува јавен повик за консултантски услуги за развивање на ...
Прочитај повеќе