Мрежа за заштита од дискриминација

Реакција на МЗД: Вознемирувачка, сексистичка и мизогина изјава ...

Мрежата за заштита од дискриминација остро ја осудува шовинистичката, сексистичка ...
Прочитај повеќе

Комисијата за заштита од дискриминација продолжува со паушални ...

Мрежата за заштита од дискриминација остро реагира на непрофесионалното мислење ...
Прочитај повеќе

Со утврдувањето дискриминација кон Никола Груевски, Комисијата за ...

Со последното мислење на Комисијата за заштита од дискриминација со ...
Прочитај повеќе

Започна кампањата „За нација без дискриминација“

[wpdevart_youtube]FA2nry3A3qs[/wpdevart_youtube]Комисијата за заштита од дискриминација заедно со Х.Е.Р.А. - Асоцијација ...
Прочитај повеќе

Нема придобивки за жените од проектот на ФЗОМ

Мрежата за заштита од дискриминација изразува загриженост за најавениот Владин ...
Прочитај повеќе