Мрежа за заштита од дискриминација

Мрежата за заштита од дискриминација го осудува бруталното ...

На 24.09.2020 година на социјалните медиуми беше објавено видео на ...
Прочитај повеќе

Мрежата за заштита од дискриминација бара транспарентен избор ...

Мрежата за заштита од дискриминација остро ја осудува одлуката на ...
Прочитај повеќе

Мрежата за заштита од дискриминација бара избор на ...

Мрежата за заштита од дискриминација континуирано ја следи работата на ...
Прочитај повеќе

Мрежата за заштита од дискриминација ја осудува полициската ...

На 10.6.2020 година во повеќе медиуми беше објавен прилог во ...
Прочитај повеќе

Наместо санкции за непочитување на мерките, верските заедници ...

Мрежата за заштита од дискриминација остро ја осудува одлуката на ...
Прочитај повеќе

Остра осуда на хомофобичната изјава на поглаварот на ...

На 3.10.2019г. во повеќе медиуми беа објавени написи и видео-снимки ...
Прочитај повеќе