Мрежа за заштита од дискриминација

Мрежата за заштита од дискриминација бара во Комисијата ...

Претставниците на граѓанскиот сектор кои на 18.12.2023 година присуствуваа на ...
Прочитај повеќе

Став на Мрежата за заштита од дискриминација и ...

Од 2018 година, Мрежата за заштита од дискриминација и Платформата ...
Прочитај повеќе

Мислење на МЗД: Задолжителната вакцинација не претставува нелегално ...

Мрежата за спречување и заштита од дискриминација[1] во целост ги ...
Прочитај повеќе

Соопштение: Комисијата за спречување и заштита од дискриминација ...

Здружението ХОПС Опции за здрав живот Скопје и Мрежата за ...
Прочитај повеќе

Комисијата за спречување и заштита од дискриминација останува ...

На 21.10.2020 година беше одржана седница на Комисијата за европски ...
Прочитај повеќе