младински центри

Отворен е првиот младински центар „Сакам да знам“ ...

Младите во Куманово ќе можат да добијат бесплатни психолошки советувања, ...
Прочитај повеќе

Европска недела на тестирање за ХИВ: Секој ден ...

Од 22 до 29 ноември ХЕРА - Асоцијација за здравствена ...
Прочитај повеќе

Конкурс за координатор/-ка на младинските центри „Сакам да ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Сите имаме ХИВ-статус. Го знаеш ли својот?

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување по четврти ...
Прочитај повеќе

Видео за Младинските центри „Сакам да знам“ – ...

Младинските центри „Сакам да знам“ се непроценливо важни места на ...
Прочитај повеќе

Кампања

Младинските центри „Сакам да знам“ нудат бесплатни и доверливи услуги: ...
Прочитај повеќе