Министерство за здравство

A ka nisur shteti “kursimet” në buxhet t’i ...

Ministria e Shëndetësisë, duke shkurtuar me 40% buxhetin për parandalimin ...
lexon më shumë

Rekomandime të përkohshme për të vepruar pacientet shtatzëna ...

Këto rekomandime të përkohshme të bazuar në informacionet e deritanishme të ...
lexon më shumë

Informohu, mbrohu!

COVID-19 është sëmundje serioze dhe secili prej nesh duhet të ...
lexon më shumë