меѓународен ден на безбеден абортус

Платформа за родова еднаквост: Правото на здравје значи ...

28 септември 2022 година - Родово праведно општество во кое ...
Прочитај повеќе

28 септември: Бараме нов закон за абортус – ...

Абортуси се случуваат во Шведска, Грција и Франција каде што ...
Прочитај повеќе