ЛЖХИВ

На Светскиот ден на СИДА – Ефективните превентивни ...

Македонија сѐ уште е земја со ниска стапка на ХИВ ...
Прочитај повеќе

Истражување на потребите за луѓето што живеат со ...

Година на издавање: декември 2014 Клучни зборови: ХИВ, права, дискриминација, ...
Прочитај повеќе