легален абортус

Hulumtim “Dokumentimi i efekteve që legjislacioni regresiv maqedonas ...

“Dokumentimi i efekteve që legjislacioni regresiv maqedonas dhe politikat kufizuese ...
lexon më shumë

28 shtatori: Lufta për qasje deri te aborti ...

Sot anembanë botës shënohet 28 shtatori – Dita ndërkombëtare për ...
lexon më shumë

Kërkesa të Republikës së Maqedonisë dhe Ministrisë së ...

Me rastin e 28 shtatorit – Dita ndërkombëtare e aksionit ...
lexon më shumë