ЛГБТИ

Ја започнуваме кампањата „Не суди кој кого љуби!“

Од денеска започнува националната кампања против насилство и дискриминација на ...
Прочитај повеќе

Повик за учество во еднодневна обука за новинар(к)и

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува повик ...
Прочитај повеќе

Процена на знаењето, ставовите, практиките и потребите на ...

ХЕРА и Коалиција „Маргини“ спроведоа истражување со цел да ги ...
Прочитај повеќе

Интерпартиска парламентарна група ќе ги унапредува правата на ...

Денеска (23 февруари 2018 година) во Собранието на Република Македонија ...
Прочитај повеќе

Соопштение до јавноста

Препораки до Македонија за прекршувањата на политичките и граѓанските права ...
Прочитај повеќе