координатор

Конкурс за проектен/-на координатор/-ка за сервисот за ХИВ-тестирање

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање проектен/-на координатор/-ка за млади

ХЕРА објавува јавен оглас за хонорарно ангажирање на проектен/-на координатор/-ка за ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање координатор/-ка на Младинскиот центар „Сакам да ...

ХЕРА објавува јавен оглас за хонорарно ангажирање на координатор/-ка (менаџер/-ка) ...
Прочитај повеќе

Конкурс за координатор/-ка на младинските центри „Сакам да ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе