консултант

Јавен повик за ангажирање консултант/-ка за подготовка на ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување во рамки ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за избор на консултант за изработка ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување, Скопје, објавува ...
Прочитај повеќе

Јавен повик за избор на надворешен консултант за ...

Х.Е.Р.А. објавува јавен повик за консултантски услуги за развивање на ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање на консултант на определено време

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе