конкурс

КОНКУРС за стрип на тема „КАДЕ ПРИПАЃАМ?“

ХЕРА – Асоцијацијата за здравствена едукација и истражување и издавачката ...
Прочитај повеќе

Конкурс за проектен/-на координатор/-ка за сервисот за ХИВ-тестирање

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање координатор/-ка на Младинскиот центар „Сакам да ...

ХЕРА објавува јавен оглас за хонорарно ангажирање на координатор/-ка (менаџер/-ка) ...
Прочитај повеќе

Конкурс за ангажирање проектен/-на координатор/-ка за млади

ХЕРА објавува јавен оглас за хонорарно ангажирање на проектен/-на координатор/-ка за млади ...
Прочитај повеќе

Конкурс за учество на обука за негуватели за ...

Социјалното претпријатие „Нега Плус“ ги повикува сите заинтересирани да се ...
Прочитај повеќе

(Продолжен) Конкурс за aнгажирање лице за комуникации

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе