Комитет за човекови права

Соопштение до јавноста

Препораки до Македонија за прекршувањата на политичките и граѓанските права ...
Прочитај повеќе

Соопштение по повод Меѓународниот ден на човековите права ...

Комитетот за човекови права ја прашува Македонија зошто го ограничува ...
Прочитај повеќе