Комитетот за елиминација на дискриминацијата врз жените

Жените во Македонија сè уште се соочуваат со ...

Во рамки на тековната 71. сесија на Комитетот за елиминација ...
Прочитај повеќе

Жените, сексуалните и родовите малцинства во Македонија се ...

Жените, сексуалните и родовите малцинства во Македонија се дискриминирани во ...
Прочитај повеќе