ИПА

Конкурс за ангажирање на финансиски/-ка асистент/-ка

Во рамките на проектот „Отвораме можности” поддржан од Европската Комисија ...
Прочитај повеќе

Конкурс за обука на обучувачи за социјално претприемништво

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување отвора Конкурс ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за хотелско сместување и ...

Почитувани, Ве покануваме да поднесете понуда за обезбедување услуга – ...
Прочитај повеќе

(Продолжен) Повик за учество на обуки за застапување ...

Во рамки на проектот „Отвораме можности“, финансиран од Европската Унија, ...
Прочитај повеќе

[продолжен повик] Повик за консултанти

Повикот за сите три позиции е продолжен до 03 март ...
Прочитај повеќе