извештај

Мониторинг на искористеност на активните мерки и услуги ...

Иако невработеноста е значителнo опадната во текот на изминатите години ...
Прочитај повеќе

Мониторинг на вработувањето Ромки во државните институции во ...

Иако родовата рамноправност и унапредувањето на положбата на жените во ...
Прочитај повеќе

Соопштение: Клучот за еманципација на Ромките е во ...

Невработеноста на жената Ромка е долгогодишен проблем во нашето општество ...
Прочитај повеќе

Годишен ревизорски извештај за 2019 година

Годишниот ревизорски извештај за работењето на ХЕРА во 2019 година ...
Прочитај повеќе