здравје

Реакција на Платформата за ХИВ по изјавата на ...

Реакција на Платформата за ХИВ Министре Тодоров со аргументи, а ...
Прочитај повеќе

Соопштение по Протестот за зголемување на буџетот за ...

Владата на РМ го скрати договорениот буџет за ХИВ за ...
Прочитај повеќе

Закон за прекинување на бременоста од 2013 година: ...

За својата анализа, авторката Ана Мишковска Кајевска ќе рече: „Овој ...
Прочитај повеќе

Брошура: Што треба да знаеме за сексуално и ...

Оваа брошура е наменета за сите даватели на услуги (здравствени работници, социјални ...
Прочитај повеќе

Секоја жена има право на здрава бременост!

Брошурата за пренатална заштита е наменета за сите жени, бремени ...
Прочитај повеќе