здравје

Реакција на Иницијатива на жени од Шуто Оризари по ...

Над 600.000 евра предвидени за изградба на базен, а само ...
Прочитај повеќе

Декларација за измена на Законот за прекинување на ...

10 политички партии се обврзаа за измена на Законот за ...
Прочитај повеќе

Регионален состанок на Југоисточна Европа за ХИВ

Регионален состанок на владини и невладини претставници од 8 земји ...
Прочитај повеќе

13 политички партии ја потпишаа Декларацијата за одржлив ...

Тринаесет партии ја поддржаа и потпишаа Декларацијата за одржлив национален одговор ...
Прочитај повеќе

Започнува Европската недела на ХИВ тестирање (18-25.11.2016)

ХЕРА по трет пат се приклучува на Европската недела на ...
Прочитај повеќе