здравје

Реакција: Жените во нашата држава го губат и ...

Платформата за родова еднаквост изразува сочувство до семејството на пациентката ...
Прочитај повеќе

Отворено писмо до Собранието на Република Македонија

Во врска со Предлог за покренување на граѓанска иницијатива за ...
Прочитај повеќе

Tрибина за Превенција на малолетнички бракови и малолетничка ...

Со цел подигнување на јавната свест кај населението од заедниците ...
Прочитај повеќе

Во одбележување на 21 март, Светски ден на ...

  Денес е светски ден на лицата со Даунов синдром.  ...
Прочитај повеќе

Билтен за здравствени работници #1

Пред вас го имате првото издание од Билтенот наменет за информирање ...
Прочитај повеќе

Реакција на Иницијатива на жени од Шуто Оризари по ...

Над 600.000 евра предвидени за изградба на базен, а само ...
Прочитај повеќе