Зачекори напред

„Зачекори напред, изборот е твој“

Се придруживме кон информативната кампања под слоганот „Зачекори напред! Изборот ...
Прочитај повеќе

Колумна на Мирјана Најчевска: Како ЕУ (ќе) ги ...

Соодветното регулирање и практикување на отсуството од работа поради бременост, ...
Прочитај повеќе

Почеток на граѓанската кампања „Зачекори напред! Изборот е ...

Граѓанската иницијатива „Зачекори напред“ започнува информативна кампања преку која, во ...
Прочитај повеќе