закон

Соопштение: Пратениците гласаа „За“ за Законот за здравствено ...

Собранието денеска ја изгласа потребата од донесување Предлог на закон ...
Прочитај повеќе

Прва тужба против учебник од високо образование врз ...

Образованието во Република Северна Македонија расад за дискриминација и вознемирување ...
Прочитај повеќе

Реакција по укинувањето на Законот за спречување и ...

Уставниот суд на 14-та седница, одржана на 14.5.2020 година, донесе ...
Прочитај повеќе

Реакција на Мрежата за заштита од дискриминација до ...

Соопштение до медиуми 22.04.2019 На 95-та седница на Собранието на ...
Прочитај повеќе

Повик за учество во еднодневна обука за новинар(к)и

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува повик ...
Прочитај повеќе

Повик за избор на претставници на ГО за ...

Општина Струмица во рамки на проектот „Заштита од дискриминација на ...
Прочитај повеќе