жртви

За поголема безбедност на жртвите, Реактор и ХЕРА ...

Со заедничкиот состанок меѓу Реактор – истражување во акција, ХЕРА ...
Прочитај повеќе

Бараме итно преземање на мерки за расчистување на ...

Платформата за родова еднаквост денес одржа конференција за печат на ...
Прочитај повеќе

Првиот семеен центар на Град Скопје препознаен од ...

[Преземете го соопштението] Х.Е.Р.А.-Асоцијација за здравствена едукација и истражување, денес ...
Прочитај повеќе