Жени Ромки

„Вработена Ромка – Независна Ромка“ – информативен водич ...

Сакаме секоја Ромка да биде економски силна, социјално вклучена, независна, ...
Прочитај повеќе

Карта со оцена од заедницата #3

Година на издавање: 2015 Клучни зборови: Жени Ромки, пристап до услуги ...
Прочитај повеќе

Билтен за семејно планирање бр.2

„Промоцијата на семејното планирање и обезбедувањето на претпочитаниот метод за контрацепција за жените и за паровите, се ...
Прочитај повеќе

Карта со оцена од заедницата #2

Датум на издавање:2014 Клучни зборови:  Жени Ромки, пристап до услуги ...
Прочитај повеќе

Карта со оценка од заедницата #1

Датум на издавање: 2013 Клучни зборови:  Жени Ромки, пристап до ...
Прочитај повеќе