Европска унија

Осврт кон проширувањето на ЕУ за 2022 година: ...

Сексуалните и репродуктивните права се дел од основните човекови права ...
Прочитај повеќе

Барање за прибирање понуди за хотелско сместување и ...

Почитувани, Ве покануваме да поднесете понуда за обезбедување услуга – ...
Прочитај повеќе

Повик за ангажирање консултант за спроведување обуки за ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува повик ...
Прочитај повеќе