дискриминација

Rrjeti për mbrojtje nga diskriminimi kërkon zgjedhje transparente ...

Rrjeti për mbrojtje nga diskriminimi e dënon ashpër vendimin e ...
lexon më shumë

Rrjeti për mbrojtje nga diskriminimi e dënon brutalitetin ...

Më 10.06.2020 në shumë media u publikua një kontribut ku ...
lexon më shumë

Reagim pas pezullmit të ligjit për parandalimin dhe ...

Gjykata kushtetuese në mbledhjen e 14-të të mbajtur më 14.05.2020, ...
lexon më shumë

Mos gjyko kush kë dashuron!

“Mos gjyko kush kë dashuron!” është motoja e fushatës kombëtare ...
lexon më shumë

Nevojat janë njerëzore, e jo të veçanta, edhe ...

Të drejtat seksuale janë të drejtat e njeriut universale, të ...
lexon më shumë

Avancimi i mbrojtjes nga diskriminimi

Asociacioni për edukim shëndetësor dhe hulumtim bashkë me Koalicionin për ...
lexon më shumë