Даунов синдром

Во одбележување на 21 март, Светски ден на ...

  Денес е светски ден на лицата со Даунов синдром.  ...
Прочитај повеќе

Недела на сексуално и репродуктивно здравје и права ...

На 17 март 2014, во Домот на културата „Кочо Рацин“, ...
Прочитај повеќе