грижа

Конкурс за учество на обука за негуватели за ...

Социјалното претпријатие „Нега Плус“ ги повикува сите заинтересирани да се ...
Прочитај повеќе

Повик за ангажирање негувател(к)и за грижа и нега ...

„Нега Плус“ e социјално претпријатие кое нуди професионална грижа и ...
Прочитај повеќе

„Нега Плус“ бара негувателки!

„Нега Плус“ e социјално претпријатие кое нуди професионална грижа и ...
Прочитај повеќе

Анкета за испитување на потребите од услуги за ...

За потребите на социјалното претпријатие за грижа и нега на стари ...
Прочитај повеќе

ХИВ нѐ засега сите – водич за Пратеници ...

Датум на издавање: 2012   Клучни зборови:  Собрание, ефикасен одговор на ...
Прочитај повеќе