граѓански организации

Поради скратениот буџет за здравство, ќе имаме смртни ...

Скопје, 23 декември, 2023 г. – Владата на Република Северна ...
Прочитај повеќе

Декларација за законско препознавање на граѓанските организации како ...

Во 2020 година, мнозинство од активни политички партии во земјава, ...
Прочитај повеќе

16 политички партии се заложија услугите од значење ...

Во предизборниот период, вкупно шестнаесет политички партии се обврзаа дека ...
Прочитај повеќе

25 години по Пекиншката декларација – Изјава со ...

Деновиве, нашата програмска директорка Елизабета Божиноска учествува на Регионалната конференција ...
Прочитај повеќе

Јавен повик до граѓански организации за доделување грантови

ХЕРА - Асоцијација за здравствена едукација и истражување отвора јавен ...
Прочитај повеќе