град Скопје

Компаративна студија и Анализа на трошоци и продбивки ...

Еко-социјалната економија е тренд кој бргу расте, бидејќи социјалните претпријатија ...
Прочитај повеќе

Првиот семеен центар на Град Скопје бара психотерапевт(к)и

ХЕРА - Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Првиот семеен центар на Град Скопје има потреба ...

ХЕРА – Асоцијација за здравствена едукација и истражување објавува конкурс ...
Прочитај повеќе

Инфо-брошура за Првиот семеен центар

Година на издавање: 2013 Клучни зборови: семејно насилство, третман, советување, ...
Прочитај повеќе

Првиот семеен центар на Град Скопје препознаен од ...

[Преземете го соопштението] Х.Е.Р.А.-Асоцијација за здравствена едукација и истражување, денес ...
Прочитај повеќе

Обука за рана детекција и превенција

Од 11 до 13 декември во Маврово се одржа обуката ...
Прочитај повеќе