волонтери

КОНКУРС за практикант/ка во ХЕРА

На крајот од 2016 година ХЕРА започна со нова програма ...
Прочитај повеќе

Повик за учество на викенд-обука од областа на ...

Во рамки на својата програма за неформално сеопфатно сексуално образование ...
Прочитај повеќе

Саботна ХЕРА

Ако сакате да дознаете повеќе за она што ХЕРА сиве ...
Прочитај повеќе

Повик за учество во работилници за форум театар ...

Ако сте средношколец/ка од средно училиште од Град Скопје и ...
Прочитај повеќе

Саботна ХЕРА

  Отворен ден. Убав ден. ХЕРА ден. Почитувани Млади, Младинската ...
Прочитај повеќе